Training, Coaching en College

  • werkervaring op uitdagende opdrachten
  • talentlab
  • colleges & masterclasses
  • opdrachten

 

De traineeships stomen jou klaar voor de farmaceutische of medical devices industrie. Dit door de ideale combinatie van werken en leren tegelijk. Smelt Career Center gaat nog een stapje verder. Heb je een contract via Smelt dan maak je kennis met je persoonlijke talent manager. Samen met hem of haar voer je een gesprek en stel je een ontwikkelingsplan op. Smelt wil graag dat talenten zich breed ontwikkelen voor de arbeidsmarkt.

Het traineeship wordt mede vormgegeven door experts uit de markt. Zij hebben al carrière gemaakt en larderen de training enerzijds met tal van voorbeelden uit de praktijk. En anderzijds kunnen zij vanuit een management ervaring goed uitleggen waar jouw mogelijkheden en leermomenten liggen. Vanzelfsprekend delen zij hun uitgebreide  kennis tijdens de colleges.

Versneld leren terwijl je werkt
Als werknemer of werkneemster van Smelt  hoef je je nog niet vast te leggen op één werkgever. Jouw ontwikkeling kan zich versnellen door bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Hierdoor leer je je goed aan te passen aan veranderende omgevingen, te herkennen welke cultuur goed bij jou past, en kun je werken aan het ontwikkelen van verschillende competenties en het verdiepen in verschillende vakgebieden.