Traineeships in de farmacie, biotech of medical devices

Heb jij ambities een carrière op te bouwen in de commerciële gezondheidszorg? Dan is een traineeship in de farmaceutische industrie misschien iets voor jou.  Het Smelt Career Center helpt je graag op weg. Verschillende projecten bij verschillende zeer innovatieve bedrijven. Werk dat impact heeft op de gezondheid van Nederlanders en op de mondiale samenleving. Heb je ambitie, lef en wil je je ontwikkelen? Kies dan voor een traineeprogramma bij Smelt.

Als starter of young professional sta jij en jouw ontwikkeling centraal bij Smelt. Om je optimaal voor te bereiden en door te laten groeien in de farma, bio-tech of medical devices wereld, hebben wij verschillende programma’s ontwikkeld. Deze programma’s bieden ontwikkeling van competenties, persoonlijke effectiviteit als ook kennis van de vakgebieden in deze branches. Samen met de talent manager stel je een programma samen, en tegelijkertijd ga je aan de slag op een uitdagend project.

Leadership Traineeship

Tijdens het Leadership traineeship ontwikkel je je tot een toekomstig leider of bestuurder in de zorgsector. Je wordt opgeleid in managementvaardigheden en bouwt een netwerk op bij verschillende stakeholders.

Traineeship Medical Department

Dit traineeship vormt de basis voor een carrière op de medische afdeling van een farmaceutisch of bio-tech bedrijf.

Traineeship Clinical Research

Tijdens het traineeship Clinical Research wordt je opgeleid tot (internationaal) projectleider klinisch onderzoek. Naast de benodigde inhoudelijke kennis wordt er aandacht besteed aan maatschappelijke thema’s als wet en regelgeving en persoonlijk effectiviteit.


banners3b

Smelt – When searching for a career instead of a job.

Leadership

Ben jij een geboren leider? Bekijk het leadership programma Lees meer

Clinical Research

In dit programma leer je alle aspecten van het opzetten, uitvoeren en begeleiden van een klinische studie. Lees meer

Smelt Jobsearch

Bekijk hier alle actuele vacatures van Smelt in de commerciële gezondheidszorg. Lees meer